NEO Ανακοίνωση για τηλεκπαίδευση

16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ             Πάτρα 16 Νοεμβρίου 2020

            ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Αγαπητοί  γονείς

Οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω της αναστολής λειτουργίας τους, υποχρεούνται να παρέχουν σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη. Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 121802/ΓΔ4/15-09-2020 εγκύκλιο συνιστάται για τα Δημοτικά το διαδικτυακό μάθημα να διαρκεί 30 λεπτά, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Μέχρι την Τρίτη 17 Νοεμβρίου θα σταλεί από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το πρόγραμμα κάθε τμήματος. Πατώντας στο μάθημα κάθε ώρας ο/η μαθητής/τρια θα συνδέεται απευθείας στο «δωμάτιο» του εκπαιδευτικού που διδάσκει τη συγκεκριμένη ώρα. Κατά τη σύνδεση στο «δωμάτιο», γράφετε το πραγματικό όνομα του παιδιού με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες και το mail του γονέα, για να επιτραπεί η είσοδος και να αποφευχθεί η είσοδος άλλων. Τυχόν εργασίες ή άλλο υλικό θα στέλνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετά από ενημέρωση του υπεύθυνου εκπαιδευτικού. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και θα λαμβάνονται καθημερινά απουσίες.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στο τηλέφωνο του σχολείου 2610421034 και ώρες 11:00 – 13:00 τις εργάσιμες ημέρες.

 Για αύριο 17 Νοεμβρίου, επέτειος μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στις 09:00 π.μ. θα προβληθεί ένα μικρό αφιέρωμα στο κανάλι του Σχολείου μας στο youtube. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στη διεύθυνση: https://youtu.be/gcExDXRwHTA

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Σωτήρης Κοράκης