Το Σχολείο μας στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας!

Την Τετάρτη 17 Απριλίου το Σχολείο μας συμμετείχε με επιτυχία στο διαδικτυακό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, όπως άλλωστε κάνει ανελλιπώς όλα τα τελευταία χρόνια. Το Φεστιβάλ θέτει στο επίκεντρο την ψηφιακή δημιουργία αποτελώντας μια πλατφόρμα για την προβολή καινοτόμων έργων που δημιουργούν μαθητές από σχολεία όλης της χώρας. Στόχος είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την τεχνολογική ανάπτυξη στην εκπαίδευση.
Οι μαθητές μας, με την καθοδήγηση του Εκπαιδευτικού Πληροφορικής του Σχολείου μας κ. Βοβού και την συνδρομή της Διευθύντριας κ. Μαρκοπούλου, παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία έργα τρισδιάστατης εκτύπωσης που είχαν επιλέξει με προσοχή και φαντασία. Η ποικιλία των έργων που παρουσιάστηκαν ήταν μεγάλη, από χρηστικά αντικείμενα όπως καραμπίνερ και χαριτωμένα γλαστράκια έως παγκόσμια κύπελλα ποδοσφαίρου και πυραύλους που μας απογειώνουν!
Πέρα από την τεχνική δεξιοτεχνία, η συμμετοχή μας σε αυτό το φεστιβάλ ενίσχυσε τη δημιουργική μας σκέψη και τη δυνατότητά μας να σκεφτόμαστε εκτός των συνηθισμένων πλαισίων. Μέσα από τη συνεργασία, την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών, οι μαθητές μας ανέπτυξαν δεξιότητες που θα τους ωφελήσουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση τους και τις ικανότητές τους να παρουσιάζουν σε ευρύ κοινό.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ραντεβού του χρόνου στο επόμενο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας!